https://buildingcontrol.ro/index.php
× Acasa Despre noi Servicii Produse Contact
RO EN

1000+

Solutii practice

50+

Integrari

100+

furnizori certificati

Termeni si conditii


Informatiile personale introduse sunt utilizate numai in scopul pentru care au fost solicitate (efectuarea comenzilor, prezentarea ofertelor sub forma de newsletter), conform legilor in vigoare.

In general, produsele comercializate prin intermediul www.buildingcontrol.ro sunt noi, sigilate in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Exceptiile sunt marcate corespunzator in site prin text sau imagine. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice prezente pe site nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ, de prezentare. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

In unele cazuri (comenzi de valoare mare, produse care nu sunt pe stoc, clienti care nu au mai comandat de la noi sau care nu si-au onorat comenzile anterioare), pentru onorarea unor comenzi, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014 doar de catre clienti persoane fizice. Acestea se pot returna in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu o adresa scrisa de denuntare a contractului, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Matmir HVAC Construct S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data efectuarii returului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

In unele cazuri livrarile pe raza municipiului Bucuresti si jud. Ilfov se pot face prin personalul propriu al Matmir HVAC Construct S.R.L.. Este recomandata verificarea produselor in prezenta reprezentantului Matmir HVAC Construct S.R.L.. Livrarea facandu-se prin personalul propriu Matmir HVAC Construct S.R.L., ulterior aceasta nu poate fi considerata comert la distanta si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile calendaristice.

De asemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 14 zile calendaristice. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori.

Certificatele de garantie sunt emise de firmele producatoare/importatoare, caz in care clientii trebuie sa apeleze la reteaua de service autorizata a acestuia (retea care este gasita in acest certificat, sau va este comunicata).

Orice vizitator al site-lui www.buildingcontrol.ro poate sesiza eventualele incalcari ale dreptului de proprietate la adresa de email office@buildingcontrol.ro

Utilizatorilor site-lui nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat, includerea oricarui Continut in afara Site-ului decat cu acordul scris.
Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului acord.
Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul acord.

Garantie

Toate produsele comercializate in magazinul online mallinstal.ro sunt noi si beneficieaza de garantie conform legilor in vigoare. Toate produsele comandate si vandute  prin intermediul magazinului online www.buildingcontrol.ro sunt insotite certificat de garantie in original emis, dupa caz, de importator, producator sau distribuitor.

Toate produsele achizitionate sunt insotite de certifcatele de garantie in original. Garantiile sunt emise de importator / producator / distribuitor care are in portofoliu produsul respectiv.

In cazul in care produsul se defecteaza in perioada de garantie, iar conditiile de acordare a garantiei au fost respectate, reparatia este asigurata de reteaua de service autorizat a importator / producator / distribuitor in centrele de service specificate in certificatul primit odata cu produsele.

Garantia produselor este de 2 tipuri:

Garantie tehnica : garantia oferita de distribuitor sau producator – in acest termen, distribuitorul sau producatorul se angajeaza ca, in cazul lipsei conformitatii sa readuca produsul la conformitate.

Garantie de conformitate : garantia legala in conformitate cu legea 449/2003, aplicabila in cazurile in care garantie tehnica este mai mica iar durata media de utilizare este de minim 24 de luni. In acest termen, vanzatorul se angajeaza ca, in cazul lipsei conformitatii sa readuca produsul la conformitate. Acest tip de garantie este aplicabil doar persoanelor fizice.

In cazul unei defectiuni, pentru a beneficia de reparatii in conditiile de acordare a garantiei, trebuie sa luati legatura cu cel mai apropiat centru de service mentionat in certificatul de garantie primit odata cu produsele. De aici veti primi instructiuni privind procedurile necesare pentru remedierea defectiunilor.

Returnarea produselor

Returnarea produselor se supune Ordonantei nr. 34 /2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii. Pentru returnarea unui produs este necesara notificarea in scris acest lucru la adresa de email office@buildingcontrol.ro sau prin fax sau posta la numarul de fax sau adresa postala disponibile in pagina de Contact. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
In conformitate cu legea privind returnarea produselor, ai timp 14 zile calendaristice sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. La returnarea unui produs iti oferim doua variante: iti returnam valoarea produsului sau poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs din oferta noastra.

Pentru returnarea produselor, este necesara notificarea in scris la adresa electronica din pagina de contact.

In maxim 14 zile calendaristice de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de transport al produseor returnate vor fi suportate de catre cumparator.

Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie in original.

Produsul poate fi returnat numai daca se afla in starea in care a fost achizitionat, incluzand si accesoriile aferente (dupa caz).
Nu se pot returna produse care prezinta modificari fizice (cu exceptia viciilor ascunse), lovituri, zgarieturi, urme de folosinta, montaj; si achizitionate din alta parte decat magazinul on-line buildingcontrol.ro

https://mariusgeorgescu.ro https://red-dot.ro/google-adwords/?gclid=EAIaIQobChMItOzahNDX5AIVguAYCh1BggCdEAAYASAAEgISFfD_BwE https://www.gun.ro/marketing-online/campanii-google-adwords/?gclid=EAIaIQobChMItOzahNDX5AIVguAYCh1BggCdEAAYAyAAEgKNSvD_BwE